Sunday, 12 February 2012

mencari rezeki yg halal... (^__^)

skrg aku dah stat kejew... emm... l0m rsew lgi kpenatan brkejew n cmpur nan stdy... huhu... aku kejew 4time t0k tampung prblanjaan aku kt kL n t0k stdy gak.. aku nk ringan an beban ayah aku yg brkejew t0k tampung 6 0rg ahli keluarga nyew 2... emmm... blew aku tringat an ksusahan ayh aku brkejew cri rzeki, aku rsew sdih cngt2... nk mnangis rsew nyew blew tringat an ayah yg kejew s0rg2 tu... bab 2 aku nk kejew 4time... law leh, aku nk kejew t0l2 n blajar t0l2.. biar smew adil... kejew, kejew.. stdy, stdy.. dua2 x trganggu... aku nk tlg ayah aku.. aku x nk sush an dyew 0wg.. aku nk brusaha t0k brjaya.. YEAHH!!!!!

Sunday, 5 February 2012

L0neLy... (-__-)!! emm.....

aduhh... pagi nie aku s0rang lak kat h0stel.. emm.... yana gi aktiviti club kembara nan harith... al0ng lak gi sunway.. s0... skrg nie aku s0rg jew ar kt bilik nie... emm.... bang0n tid0w jew, tr0s mandi n basuh kain... fuhhh!!!! selesai gak aku basuh kain.... tinggal nak sidai kain jew nie.... huhuhu... jap lgi aku nk minum air 0ld t0wn l0rhh.. haus nie..... x dew sape2 nk bgi aku air ke??? hahahaha... b0san nie..... it's better aku 0nline faceb00k and dengar lagu skali lah... gerenti tak b0san.... huhu....

Saturday, 4 February 2012

buad salah tapi x mgaku!!!!

knapa ar 0rg klau dah buad salah, msti nk lari kn diri eak??? dah kira untung kita 0rg nk brbincg nan kam00 scara baik... tapi kam00 buad taik lak ye kat kita 0rg sume... knapa ar kam00 jdik cam 2 skli??? x cyg kwn ke hah??!!! aduhhh!!! sdih nye..... emm.....bila kita 0rg tuduh kam00 2 amik brg kita 0rg, kam00 ckp x buad sume 2... tapi knpa prlu lari dri kita 0rg?? klau t0l kam00 x buad salah, jgn lari... brani brhadapan nan kita 0rg.!!! emm..... pe nk jdik ar kam00 nie?? myedihkan.......